Стійка магнітна

65789
Немає в наявності
1 913 грн.
Доставка 20 днів

 

Придбання продукції з перших рук

 

Доставка протягом 24 годин

 

Повернення товару протягом 14 днів

Стійка магнітна EGA Master (65789) - це штатив для слюсарних потреб, що налаштовується, застосовується для фіксації слюсарної оснастки в заданому положенні. Пристрій може використовуватися для збирання та зберігання дрібних деталей або металовиробів.

В чому вигода купити магнітну стійку EGA Master (65789) Пристрій відноситься до допоміжних аксесуарів, які мають попит у слюсарній справі. По суті, це органайзер, який допомагає навести лад на робочому столі. Завдяки поворотним кріпленням зручно зафіксувати навісу ручний інструмент або негабаритну деталь. Подібні пристрої зручні для ювелірних робіт. Наприклад, для паяння деталей, склеювання, різання. Основа стійки, стрижні та елементи кріплення виготовлені з металу. В основі встановлено потужний магніт, який притягує до штатива будь-які металовироби. Що виключає втрату дрібних гвинтів, гайок, шайб та інших елементів кріплення при складанні чи розбиранні різноманітних механізмів.

Технічні характеристики магнітної стійки EGA Master (65789) · Вага конструкції у зборі – 1.7 кг.· Габарити основи стійки – 58х50х58 мм.· Розміри трубок (2 шт) – діаметр 10 мм, довжина 150 мм. · Конструкція стійки розбірна, що обслуговується.

65789

Характеристики товарів

Производитель
EGA MASTER
Категории товаров 1
Ручний інструмент
Категории товаров 2
Спеціальний інструмент

Конкретні посилання

Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.

6 інших продуктів у тій же категорії: