Комплект інструментів для рихтування кузова гідравлічний 4 тони

9TY120-040A-B
Є в наявності
12 560 грн.
Доставка 1-3 дні

 

Придбання продукції з перших рук

 

Доставка протягом 24 годин

 

Повернення товару протягом 14 днів

Комплект для редагування кузова 4т King Tony (9TY120-040A-B) – це набір ручного інструменту для автосервісу. Призначений для проведення кузовних робіт - усунення дефектів у вигляді вм'ятин. Може використовуватися для витягування несучих елементів автомобіля після аварій.

Купити комплект інструменту для кузовних робіт Кінг Тоні Особливість оснащення збереженні цілісності кузова, під час проведення слюсарних операцій. Потужності гідравлічного поршня достатньо, щоб усунути дефекти на кузовах вантажівок, сільськогосподарської та спеціальної техніки. У комплекті є безліч насадок, для зручного захоплення або упору елементів кузова, при витягуванні. Комплект для редагування кузова розрахований на професіоналів. Майстер повинен мати досвід проведення подібних робіт, щоб не порушити цілісність кузова транспортного засобу. Виготовлено інструмент із легованої сталі. Покриття – захисне, порошкове. Оснащення можна використовувати в агресивних умовах - паливо, масла, розчинники. При бажанні можна докупити змінні насадки в магазині LDinvest.

Комплектація набору 9TY120-040A-B та технічні характеристики: · Ручний гідравлічний насос, гідравлічний циліндр (зусилля 4 тонни), шланг з'єднувальний, асортимент насадок-захоплень.· Вага набору – 17 кг. · Поставляється набір у пластиковому кейсі (600х340х190 мм).

9TY120-040A-B

Характеристики товарів

Производитель
KING TONY
Гарантия, мес
6
Грузоподъемность, кг
4000
Категории товаров 1
Гідравлічне обладнання
Категории товаров 2
Автосервісне обладнання

Конкретні посилання

Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.

16 інших продуктів у тій же категорії: