Знято з виробництва хіт продажу

Рюкзак для інструментів DEFENDER SERIES BACKPACK BP14M

2017826
Немає в наявності
1 700 грн.
Доставка 20 днів

 

Придбання продукції з перших рук

 

Доставка протягом 24 годин

 

Повернення товару протягом 14 днів

Рюкзак Defender Series BP14M IRWIN (2017826) – це органайзер для зберігання та транспортування ручного інструменту. Призначений рюкзак для непрофесійного використання. Буде корисним автолюбителям, сантехнікам, будівельникам. Стане в нагоді в побуті для належного дбайливого зберігання та перенесення слюсарної оснастки.

Вигідно купити рюкзак для інструменту IRWIN Defender Особливість органайзера у відмінній місткості та якості виготовлення. Виготовлений рюкзак з надміцного полімерного матеріалу, має водовідштовхувальне просочення. У нижній частині органайзера є гумові ніжки. Рюкзак розрахований на тривале носіння поклажі – лямки та спинка мають систему вентиляції. Блискавка рюкзака посилена, при забрудненні не блокується механізм замку. Рюкзак має один контейнер. Усередині є багато вкладок для розміщення ручного інструменту. Стінка, що відкривається, має безліч підкладок на блискавці, для зберігання дрібних деталей, аксесуарів, витратних матеріалів. На зовнішній підставі рюкзака є відкриті та закриті кишені. Зручність перенесення в одній руці забезпечує незнімна ручка.

Технічні характеристики рюкзака Defender IRWIN :

· Матеріал виготовлення – поліестер.· Габарити – 470х330х175 мм.· Кількість секцій для інструментів – 30 штук. · Вага – 1.9 кг.
2017826

Характеристики товарів

Производитель
IRWIN
Категории товаров 1
Шафи, інструментальні ящики та візки
Категории товаров 2
Рюкзаки для інструментів

Конкретні посилання

Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.

16 інших продуктів у тій же категорії: