хіт продажу

Насос до пресу 30 т

9TY521-30P03A
Немає в наявності
5 812 грн.
Доставка 20 днів

 

Придбання продукції з перших рук

 

Доставка протягом 24 годин

 

Повернення товару протягом 14 днів

Насос до пресу 30 тонн King Tony (9TY521-30P03A) – це гідравлічний механізм, який виступає в ролі запчастини до пресу Кінг Тоні 9TY521. Поставляється у повній комплектації. Не вимагає розбирання під час монтажу. Виробник не рекомендує виконувати часткову заміну компонентів гідравлічного насоса. На ремкомплект розповсюджується офіційна гарантія виробника.

Купити насос із зусиллям 30 тонн для преса Кінг Тоні 9TY521

Чим хороше обладнання та інструмент тайванського бренду King Tony , так це безліччю запчастин і ремонтних комплектів до товарів, що випускаються. Компоненти, що піддаються зносу, мають адекватну ціну і легко замінюються, продовжуючи довговічність дорогого обладнання.

Насос для пневмогідравлічного пресу King Tony 9TY521, купити який можна в магазині LDinvest , ідентичний тому, що встановлений спочатку на обладнання. Відповідно, технічні характеристики насоса із зусиллям 30 тонн ідентичні. Заміна не становитиме незручностей. Операцію з демонтажу старого та встановлення нового насоса можна виконати самотужки. А можна довірити профільному фахівцю. Детальна інформація міститься в інструкції з експлуатації до пресу Кінг Тоні.

9TY521-30P03A

Характеристики товарів

Производитель
KING TONY
Гарантия, мес
6
Категории товаров 1
Гідравлічне обладнання
Категории товаров 2
Ремкомплекти для гідравліки

Конкретні посилання

Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.

10 інших продуктів у тій же категорії: