хіт продажу

Зварювальний інвертор Tig 160 I Hf Dc

68165
Останні на складі
15 300 грн.
Доставка 1-3 дні

 

Придбання продукції з перших рук

 

Доставка протягом 24 годин

 

Повернення товару протягом 14 днів

Зварювальний інвертор Tig 160 I Hf DC AWELCO (68165) – це професійне обладнання для швидкого та якісного зварювання металів. Особливість інвертора у функціональності. Апарат вміє виконувати зварювання шляхом аргонодугового процесу (TIG) та електричним методом при постійному струмі.

Вигідно купити інвертор зварювальний Tig 160 I Hf Dc AWELCO Орієнтований апарат на промислове виробництво та автосервіс. Завдяки широкому функціоналу та простоті в експлуатації, користується попитом у ремонтних майстернях та сервісних центрах. Мобільна конструкція привертає увагу навіть любителів, яким часто доводиться мати справу з металоконструкціями. Багато режимів налаштування, вбудований мікропроцесор для контролю за дугою, захисні функції. Зварювальний інвертор Tig 160 I Hf DC AWELCO – це відмінне рішення для людей, які бажають отримати якісний результат у стислий термін.

Технічні характеристики зварювального апарату Tig 160 I Hf Dc AWELCO : · Живлення мережі - 230 В.· Режими роботи - TIG, MMA.· Діаметр електродів – 1.6-4 мм.· Габарити апарату – 550х280х340 мм.· Вага – 19 кг. · У комплекті поставляються – тримачі електродів, затискач типу «крокодил», захисний шолом для зварювальника та щітка для очищення зварних швів.

68165

Характеристики товарів

Производитель
Розпродаж
Категории товаров 1
зварювальне обладнання
Категории товаров 2
Зварювальні апарати аргонодугового зварювання

Конкретні посилання

Клієнти, які купили цей продукт, також придбали:

Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.

16 інших продуктів у тій же категорії: