Знімач шарових опор та накінцевників гідравлічний

9HBE81
Останні на складі
13 546 грн.
Доставка 1-3 дні

 

Придбання продукції з перших рук

 

Доставка протягом 24 годин

 

Повернення товару протягом 14 днів

Знімач кульових опор та наконечників гідравлічний King Tony (9HBE81) – це пристрій для обслуговування вантажних автомобілів. Конструкція призначена для ручного демонтажу кульової опори у ходовій частині транспортного засобу. Купити знімач (сепаратор) зручно для автосервісу, сільського господарства та підприємств, що володіють власним автопарком.

Купити гідравлічний знімач кульових опор для вантажівок – краща ціна Особливість пристосування у простоті експлуатації. Завдяки гідравлічному приводу із силою стиснення 12 тонн, демонтаж деталей значно спрощений. Для роботи не потрібні підручні засоби, а сам процес не порушує цілісність механізму та його компонентів. Для зручності демонтажу гвинт знімання, що видавлює, має шестигранну головку. Для підвищення крутного моменту, при роботі в стисненому просторі, можна використовувати торцеву головку або гайковий ключ. Корпус наймача та всіх аксесуарів до нього має захисне покриття – фосфатний потоплений. Пристрій можна використовувати в агресивних умовах - олія, паливо, кислоти, розчинники. Конструкція легко обслуговується, за потреби.

Технічні характеристики знімання King Tony (9HBE81): · Граничне зусилля гідравлічного приводу – 12 тонн.· Шаріна зіва при розкритті знімання – 70 мм.· Ширина зіва при закритті – 36 мм. · Вага пристосування – 7 кг.

9HBE81

Характеристики товарів

Производитель
KING TONY
Гарантия, мес
12
Категории товаров 1
Ручний інструмент
Категории товаров 2
Спеціальний інструмент
Категории товаров 3
Інструмент для ремонту підвіски

Конкретні посилання

Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.

16 інших продуктів у тій же категорії: