Знімач 3-хзахватний 500 мм 15 т

9BA03
Останні на складі
16 790 грн.
Доставка 1-3 дні

 

Придбання продукції з перших рук

 

Доставка протягом 24 годин

 

Повернення товару протягом 14 днів

Знімач 3-х захватний 500 мм із зусиллям 15 тонн King Tony (9BA03) – це пристрій для демонтажу деталей, посаджених на вал з натягом. Механічний інструмент здатний швидко знімати внутрішні та зовнішні підшипники. Може використовуватись для демонтажу шківів та шестерень. Застосовується інструмент в автосервісі, промисловості, сільському господарстві, будівництві.

Особливості 3-захватного винаймача Кінг Тоні 9BA03 Висока потужність витискання та простота в експлуатації роблять цей інструмент універсальним в експлуатації. Для роботи зі знімачем не потрібно вправність. 3-лапий упор без перекосів фіксується на деталях з дотриманням осей. Це зручно, якщо слюсар не має досвіду в роботі з інструментом. У знімачів передбачена зміна положення фіксатора, яка додає функціональності інструменту в роботі. Можна знімати дрібні та досить великі деталі з валів. Виготовлено інструмент із легованої сталі. Вижимний гвинт має потужне різьблення з невеликим кроком – це зручно в роботах, де потрібна висока точність демонтажу.

Технічні характеристики 3-захватного механічного зйомника King Tony 9BA03

· Вижимне зусилля інструменту – 15 тонн.· Кількість захватів - 3 шт.· Ширина захоплення деталі – 500 мм.· Хід виштовхувального штока – 320 мм.· Вага знімання у зборі – 16.5 кг. · В основі вижимного гвинта є плаваючий комір.
9BA03

Характеристики товарів

Производитель
KING TONY
Размер, мм
500
Гарантия, мес
12
Категории товаров 1
Ручний інструмент
Категории товаров 2
Спеціальний інструмент
Категории товаров 3
Знімач та набори

Конкретні посилання

Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.

16 інших продуктів у тій же категорії: