Незабаром у наявності

Знімач 2-хзахватний 500 мм 15 т

9BA02
Під замовлення
14 482 грн.
Доставка 20 днів

 

Придбання продукції з перших рук

 

Доставка протягом 24 годин

 

Повернення товару протягом 14 днів

Знімач 2-х захватний 500 мм із зусиллям 15 тонн King Tony (9BA02) – це механічний пристрій для швидкого демонтажу деталей, посаджених з натягом на вал. Застосовується оснащення для знімання підшипників, шківів, шестерень. Використовується в автосервісі при обслуговуванні транспортних засобів. Завдяки простій конструкції та зручності в роботі, інструмент користується попитом у промисловості та сільському господарстві.

Особливості 2-захватного винаймача Кінг Тоні 9BA02 Оснащення розраховане на професіоналів. Спрощений механізм із двома захватними лапами вимагає від слюсаря вправності в експлуатації. Зокрема, точної установки та фіксації деталі – щоб не було перекосів по осях. Інструмент не прощає помилок слюсарю. Матеріал виготовлення хромованадієва та хромомолібденова сталь. Корпус знімання має повний захист від сколів, подряпин, окиснення та інших видів ушкодження металу. Для збільшення терміну експлуатації виробник рекомендує зберігати оснастку окремо від іншого слюсарного інструменту.

Технічні характеристики 2-захватного механічного знімання King Tony 9BA02

· Вижимне зусилля – 15 тонн.· Кількість захватів - 2 шт.· Максимальна глибина підхоплення деталі – 320 мм.· Гранична ширина захвату деталі – 500 мм. · Вага знімання у зборі – 11.3 кг.
9BA02

Характеристики товарів

Производитель
KING TONY
Размер, мм
500
Гарантия, мес
12
Категории товаров 1
Ручний інструмент
Категории товаров 2
Спеціальний інструмент
Категории товаров 3
Знімач та набори

Конкретні посилання

Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.

16 інших продуктів у тій же категорії: