Незабаром у наявності

Ящик для інструментів QBRICK SYSTEM PRO SET 1 "5 в 1" (450 x 390 x 785)

Z255710PG002
Є в наявності
5 438 грн.
Доставка 1-3 дні

 

Придбання продукції з перших рук

 

Доставка протягом 24 годин

 

Повернення товару протягом 14 днів


Set: QS PRO CART 2.0+
QS PRO TOOLBOX 2.0+
QS PRO TOOLCASE +
ORGANIZER PRO 100 +
ORGANIZER MULTI
(Qbrick System PRO Toolbox contains 2 dividers and 1 pc. Qbrick System TWO Multi Organizer)

Модульна система Qbrick PRO Set 5 in 1 включає 5 універсальних ящиків, які підійдуть для зберігання та транспортування будь-якого професійного інструменту

Qbrick System PRO Cart — Мобільний ящик на колесах з телескопічною алюмінієвою ручкою, який також є основою нової, багатомодульної та компактної лінійки PRO

Qbrick System PRO Toolbox - місткий модульний ящик для інструментів, який вже в стандартній комплектації пропонує широкий набір аксесуарів: вбудоване в кришку гнучке ущільнення, що забезпечує високу стійкість до проникнення пилу і води, 3 регульованих відділення, місткий лоток і бічні роз'єми та застібки. із надміцного поліаміду.
Спеціальні напрямні всередині ящика для інструментів QS PRO дозволяють розмістити багатофункціональні органайзери QS TWO, призначені для зберігання невеликого приладдя для майстерень.

Організатор Qbrick System TWO Multi є природним доповненням до Toolbox і Box 200 — завдяки спеціальним напрямним кожен із цих модулів може вмістити від 4 до 6 органайзерів.

Регульовані перегородки та ручка. У свою чергу кришка з полікарбонату, регульовані перегородки та зручна ручка забезпечують довговічність та ергономічність роботи.

Qbrick System PRO Toolcase – це універсальний модульний контейнер для електроінструментів. Цей контейнер гарантує безпеку зберігання та перенесення дорогих та спеціалізованих інструментів. Він оснащений подвійною захисною піною, а міцні застібки поліамідні додатково захищають його вміст.

Модульна компоновка з іншими ящикамиБічні з'єднувачі з поліаміду дозволять з'єднати QS PRO Toolcase з іншими модулями лінійки продуктів Qbrick System PRO (візок, ящик для інструментів, 500, органайзер 100, 200, 300), а також з мобільним ящиком для інструментів QS ONE Cart.

Qbrick System PRO Organizer 100 - компактна модель в лінійці PRO. Найбільш важливими перевагами цього органайзера є запатентована система Easy Access, прокладка в кришці, надміцна кришка з полікарбонату, ергономічна ручка, бічні роз'єми з поліаміду.
Z255710PG002

Конкретні посилання

Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.

16 інших продуктів у тій же категорії: