Візок WDS-5

WDS-5
Немає в наявності
7 560 грн.
Доставка 30-45 днів

 

Придбання продукції з перших рук

 

Доставка протягом 24 годин

 

Гарантія до 3-х років

Візок інструментальний 5ти полковий WDS-5 – це мобільна система для зберігання та транспортування ручного інструменту. Призначений візок для автосервісу. Може використовуватися у виробничих цехах, сільському господарстві та побуті. Особливість конструкції у зручності експлуатації. При невеликих габаритах, візок дуже місткий і має відмінну вантажопідйомність.

Вигідно купити інструментальний візок WDS-5 Максимальне навантаження на візок може становити 145 кг – це гідний показник для мобільних конструкцій, оснащених колісною базою. У виробі передбачено 5 висувних ящиків із телескопічними напрямними:· 2 ящики з більшою висотою розраховані на завантаження до 30 кг кожен.· 3 ящики вузьких – до 15 кг навантаження. Візок має 4 коліщатка для зручного транспортування по накриттям різних типів (2 колеса поворотні). На одному колесі є ножне гальмо з блокуючим фіксатором. Верхня частина візка має прогумований килимок, стійкий до олій та палива. Ящики мають загальний механізм блокування та закриваються під ключ.

Технічні характеристики тумби з 5-ма полицями WDS-5: · Габарити конструкції – 870х820х450 мм.· Вага туби з ящиками – 46 кг. · Матеріал виготовлення – інструментальна сталь, порошкове покриття.

WDS-5

Характеристики товарів

Производитель
LD INVEST
Категории товаров 1
Шафи, інструментальні ящики та візки

Конкретні посилання

Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.

5 інших продуктів у тій же категорії: