Візок на коліщатках для зберігання робочого інструменту 5 полиць

87D11-12A-KG
Немає в наявності
14 379 грн.
Доставка 20 днів

 

Придбання продукції з перших рук

 

Доставка протягом 24 годин

 

Повернення товару протягом 14 днів

Тумба інструментальна сіра на колесах King Tony (87D11-12A-KG) – це система зберігання інструментів у мобільному виконанні. Використовується тумба для транспортування слюсарного оснащення та деталей усередині станції ТО чи цеху. Завдяки жорсткій конструкції застосовується в ролі робочого місця слюсаря.

Особливості інструментальної тумби Кінг Тоні 87D11-12A-KG Полиці висувні – 5 штук різних розмірів, мають напрямні для жорсткішої фіксації ящика у відкритому стані. Завдяки наявності підшипників, навіть у навантаженому стані, полиці відкриваються без особливих зусиль. За безпеку відповідає центральний замок, який спрацьовує, якщо закрити усі ящики. Конструкція сталева – листовий метал надійно з'єднаний шляхом зварювання. Внутрішня та зовнішня основа тумби покрита захисним шаром порошкової фарби. У комплекті з виробом йдуть гумові килимки (під кожну ящик та стільницю). Колеса металеві з гумовим протектором. Обертання коліс вільне у всіх напрямках, є блокування на одній із пар.

Технічні характеристики інструментальної тумби King Tony (87D11-12A-KG)

· Габарити тумби 650x460x862 мм.· 5 висувних ящиків, вантажопідйомність кожного – 30 кг.· Граничне статичне навантаження на конструкцію – 200 кг. · Вага тумби з ящиками без інструменту – 46 кг.
87D11-12A-KG

Характеристики товарів

Производитель
KING TONY
Категории товаров 1
Шафи, інструментальні ящики та візки
Категории товаров 2
Візки

Конкретні посилання

Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.

16 інших продуктів у тій же категорії: