Універсальний пневмопістолет для герметиків ANI SAM/3-CS

AH096104
Немає в наявності
10 875 грн.
Доставка 20 днів

 

Придбання продукції з перших рук

 

Доставка протягом 24 годин

 

Повернення товару протягом 14 днів

Пістолет для герметиків у твердій упаковці ANI SAM/3-CS (AH096104) – це пневматичний ручний інструмент для нанесення складів, що герметизують. Особливість оснащення у використанні однокомпонентних складів, що не розпорошуються або розпилюються, які поставляються в картриджах. Призначений пістолет для використання в автосервісі, промисловості та будівництві.

Вигідно купити пістолет для герметиків ANI AH096104 В інструменті відсутній телескопічний поршень. Видавлювання складу виконується безпосередньо за рахунок тиску стисненого повітря. Матеріал можна наносити різними способами – у вигляді однорідного струменя, розпорошувати. Є можливість регулювати ширину і фактуру герметизуючого складу, що наноситься. Пістолет для герметиків AH096104 зручний в автосервісі, де є необхідність встановлювати автомобільне скло, обробляти всілякі шви по кузову. Інструмент має два регулятори тиску: · Швидкість видавлювання складу.· Налаштування товщини зерна суміші (ширина розпилення).

Технічні характеристики пістолета для нанесення герметиків AH096104: · Об'єм бака – 310 мл.· Робочий тиск – 3-8 атмосфер (залежить від налаштувань).· Обслуговування - самоочищається механізм. · Насадки відсутні у комплекті (можна купити окремо в магазині LDinvest).

AH096104

Характеристики товарів

Производитель
ANI Spa
Гарантия, мес
6
Категории товаров 1
Пневмоінструмент
Категории товаров 2
Пістолети для герметиків

Конкретні посилання

Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.

16 інших продуктів у тій же категорії: