хіт продажу

трубний ключ 10"

61405
Немає в наявності
510 грн.
Доставка 20 днів

 

Придбання продукції з перших рук

 

Доставка протягом 24 годин

 

Повернення товару протягом 14 днів

Трубний ключ MASTERGRIP 10" EGA Master (61405) - це ручний інструмент для роботи з профільними елементами та конструкціями. Слюсарний пристрій націлений на застосування в будівництві, промисловості, автосервісі, сільському господарстві.

Чому вигідно купити трубний ключ EGA Master (61405) Висока якість виготовлення ручного інструменту гарантує майстру точність у роботі та стійкість до відмови. Саме за такі характеристики покупець шанує всю продукцію бренду EGA Master. Ціна трубного ключа підтверджена бездоганністю виконання будь-яких операцій у простих та складних умовах. Маркування MASTERGRIP 10" – це довжина ручного інструменту (254 мм). Виготовлений ключ із легованої інструментальної сталі. Захоплюючі зубчасті губки – із загартованої сталі. Трубний ключ розрахований на професіоналів, але може використовуватися новачками. Тому що прощає помилки користувачеві. Для зручності роботи з ключем, під час проведення монтажних робіт, передбачено кільце на рукоятці під карабін. Сам інструмент має захисне оздоблення у вигляді порошкового покриття. Інструмент стійкий до хімічно агресивного середовища, не піддається корозії, не руйнується під час падіння з висоти.

Технічні характеристики трубного ключа EGA Master (61405) · Довжина - 10 дюймів (254 мм).· Робочий хід губок під захоплення деталі – 1/4-1.1/2 дюйма. · Вага ключа – 0.9 кг.

61405

Характеристики товарів

Производитель
Розпродаж
Категории товаров 1
Ручний інструмент
Категории товаров 2
Гайкові ключі
Категории товаров 3
Трубні ключі

Конкретні посилання

Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.

16 інших продуктів у тій же категорії: