Трикишеньковий пас монтажника ClipTech TOUGHBUILT TB-CT-101-3P

TB-CT-101-3P
Немає в наявності
3 363 грн.
Доставка 20 днів

 

Придбання продукції з перших рук

 

Доставка протягом 24 годин

 

Повернення товару протягом 14 днів

Завдяки запатентованій технології ClipTech® цей комплект ременів TOUGHBUILT® Contractor із трьох частин із чохлами та аксесуарами виводить на абсолютно новий рівень організації будівельного майданчика будь-який проект. Революційна технологія ClipTech® створена та спроектована командою інженерів TOUGHBUILT® у США для максимальної ефективності при роботі на будівельному майданчику та в майстерні. Ця система надає професіоналам безпрецедентну можливість легко змінювати валізу або сумку відповідно до поточних потреб для кожної роботи. «Приносьте тільки те, що вам потрібно» — таким був основний девіз компанії TOUGHBUILT® під час створення унікальної системи ClipTech® .

Проста система кріплення та розстібування ClipTech® для швидкої заміни різних чохлів та сумок, завжди для конкретного та поточного застосування на робочому місці.
6-Layer Construction™ є надзвичайно міцною стрічкою для інструментів, виготовленою з 6-шарової конструкції, посиленою заклепками для забезпечення довговічності в найекстремальніших умовах на будівельному майданчику та на робочому місці.
Вбудовані підставки дозволяють вашим сумкам і валізам завжди стояти поряд з вами на столі або на підлозі, відстебнувши їх від ременя.
Утоплені заклепки з високоякісної вуглецевої сталі як сполучний елемент між окремими деталями в навантажених точках кейсів, сумок та ременя забезпечують довгий термін служби та функціональність системи ClipTech® .
Конструкція прихованих швів, що запобігають зачепленню завдяки технології No-Snag Hidden Seam™ забезпечує абсолютний комфорт при використанні в польових умовах.
М'який ремінь ідеально прилягає до тіла та забезпечує максимальний комфорт на робочому місці навіть при тривалому використанні.
Міцний швидкорознімний затискач для ременя підвищеної міцності для швидкого та легкого складання ременя.
До 23 ретельно продуманих кишень та петель набору TOUGHBUILT® Contractor включають, наприклад,
2 кишені великої місткості з конструкцією No-Snag Hidden Seam™
- Модульне підвісне вушко-молоток
- Затискач для рулетки
- Кишеня для ноутбука
Створений для тривалого використання та має 25-річну обмежену гарантію для первісного покупця. Інструменти TOUGHBUILT® виготовлені з матеріалів найвищої якості, тому вони служать довгі роки в найсуворіших умовах і витримують найсуворіші дії навколишнього середовища.
Контроль якості у США. Всі продукти TOUGHBUILT® розробляються, тестуються та перевіряються у США для забезпечення найвищої якості. Ви можете бути впевнені, що отримуєте найнадійніші інструменти на ринку.
Найбільші переваги комплекту поясів TOUGHBUILT® Contractor на 3 дні
Проста система увімкнення та вимикання ClipTech®
6-шарова конструкція™
Інтегровані стенди
Заклепки з потайною головкою
Конструкція прихованого шва
М'який ремінь
Міцна пряжка для важких умов експлуатації
Обмежена гарантія до 25 років після реєстрації інструмента.
Американський контроль якості
TB-CT-101-3P

Конкретні посилання

Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.

16 інших продуктів у тій же категорії: