хіт продажу

Тиски слюсарні сталеві 6 дюймів

9TZ11-06
Є в наявності
9 528 грн.
Доставка 1-3 дні

 

Придбання продукції з перших рук

 

Доставка протягом 24 годин

 

Повернення товару протягом 14 днів

Тиски слюсарні сталеві 6 дюймів King Tony 9TZ11-06 – це механічний пристрій для жорсткої фіксації деталей та заготовок. Оснащення використовується для механічної обробки виробів в автосервісі, виробництві, будівництві. Конструкція має поворотний механізм (360 градусів). Тиски зручні для таких слюсарних операцій, як свердління, згинання, стругання, зварювання, різання.

Купити тиски слюсарні Кінг Тоні 9TZ11-06 Особливості цих лещат у зручності експлуатації, надійності та доступній ціні. Конструкцію можна кріпити на будь-який тип поверхні та працювати з габаритними чи дрібними деталями. Корпус лещат виготовлений із сталі (метод лиття). Є захисне покриття основи порошковою фарбою. Гвинт чавунний. Захоплення зубчасте, сталеве, можна використовувати м'які накладки для делікатних операцій. Рукоятка вільно переміщається в головці гвинта. В основі лещат є ковадло для роботи з ударним інструментом. Конструкція розбірна, що обслуговується.

Технічні характеристики поворотних лещат King Tony 9TZ11-06: · Загальна довжина лещат – 422 мм.· Ширина (за захоплюючими губками) – 155 мм (6”).· Граничне розсування захватів – 200 мм (хід гвинта). · Вага лещат – 14.5 кг.

9TZ11-06

Характеристики товарів

Производитель
KING TONY
Вид размерности
дюймовий
Размер, мм
422
Гарантия, мес
12
Раскрытие губок, мм
200
Ширина губок, мм
155
Категории товаров 1
Ручний інструмент
Категории товаров 2
Тиски слюсарні

Конкретні посилання

Клієнти, які купили цей продукт, також придбали:

Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.

16 інших продуктів у тій же категорії: