Світильник для будмайданчика IP65 переносний 25 метрів 20 000 lumen SCANGRIP ROPE LIGHT

03.5815
Останні на складі
20 700 грн.
Доставка 1-3 дні

 

Придбання продукції з перших рук

 

Доставка протягом 24 годин

 

Гарантія до 3-х років



НАДІЙНИЙ МОТУЖКОВИЙ ЛІХТАР, ЩО ВІДПОВІДАЄ ВСІМ ВИМОГАМ БЕЗПЕКИ
ROPE LIGHT ідеально підходить для освітлення будівельних майданчиків і може використовуватися як орієнтаційний, так і робочий світильник. Завдяки довжині 25 метрів і надзвичайно високому світловому потоку 20000 люмен, ROPE LIGHT забезпечить оптимальне освітлення та максимальну безпеку на робочому місці.

ROPE LIGHT ідеально підходить там, де довгий гнучкий світловий кабель є практичним і корисним, наприклад, коли потрібне світло для ремонтних робіт у резервуарі, трубі чи тунелі, або там, де потрібне довготривале світло, наприклад, на сходах під час нових будівництво.

МАКСИМАЛЬНА БЕЗПЕКА
ROPE LIGHT працює від низької напруги (48 В постійного струму), що означає, що немає ризику ураження електричним струмом, якщо мотузка буде випадково затиснута або перерізана. Це відрізняє ROPE LIGHT від інших ліхтарів на ринку, які використовують живлення 230 В, безпосередньо пов’язане з ризиком смертельного удару.

Законними є лише легкі мотузки, що працюють через джерело живлення. Легка мотузка виготовлена з термостійкого силікону, який не може викликати пожежу, і є повністю гнучким навіть при сильному морозі до -20 °C. З IP65 ROPE LIGHT підходить для використання у вологих робочих середовищах.

ЧОМУ ВИ ВАРТО ОБРАТИ СВІТЛОВИЙ СВІТЛЮК SCANGRIP?
- Високий IP для використання у вологому середовищі
- Без мерехтіння
- Міцний силікон, що згинається при температурі -20 °C і пройшов випробування розжареним дротом при 650 °C – немає ризику пожежі
- EMC сертифікований – відповідає чинному законодавству
- Низька напруга (48 В постійного струму) – відсутність ризику ураження ураженням
- Термостійка легка мотузка
- Вбудований блок живлення із захистом від перегріву та кабель 1,5 м

Щоб уникнути перегріву, завжди повністю розмотуйте світловий трос з барабана перед підключенням до живлення. Для зручності зберігання кабель живлення можна обмотати навколо барабана під легким тросом, коли він не використовується.
03.5815

Конкретні посилання

Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.

12 інших продуктів у тій же категорії: