розвідний полегшений ключ 10"

35751
Немає в наявності
3 910 грн.
Доставка 20 днів

 

Придбання продукції з перших рук

 

Доставка протягом 24 годин

 

Повернення товару протягом 14 днів

Ключ розвідний іскробезпечний 10" Ega Master (35751) – це ручний інструмент для проведення слюсарних робіт у вибухонебезпечному середовищі. Оснащення розраховане на обслуговування металоконструкцій та металовиробів у складних умовах.

Кому вигідно купити розвідний іскробезпечний ключ Ega Master (35751) Ручний інструмент орієнтований на виробництво та монтажні роботи. Може використовуватися в автосервісі, сільському господарстві та побуті. Виготовлений інструмент із алюмінієво-бронзового сплаву. Рекомендується використовувати розвідний ключ за призначенням. Так як кольоровий сплав, у порівнянні з інструментальною легованою сталлю, схильний до зносу. Для зручного носіння на ремені передбачено кільце під карабін. Ключ підходить для роботи з гайками та болтами розміром 0-30 мм. Для зручності вимірювання та налаштування, на корпусі інструменту, є розмітка у вигляді лінійки. Рукоятка інструмента стандартна. Це зручно для кращого моменту, що крутить, в умовах стисненого простору. Захисних накладок на інструменті не передбачено.

Технічні характеристики розвідного ключа Ega Master (35751): · Довжина ручного інструменту – 250 мм.· Вага ключа – 460 грам · Механізм розведення губок - черв'ячний вал (налаштування ручне).

35751

Характеристики товарів

Производитель
EGA MASTER
Категории товаров 1
Ручний інструмент
Категории товаров 2
Гайкові ключі
Категории товаров 3
Розлучні ключі

Конкретні посилання

Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.

16 інших продуктів у тій же категорії: