• Новий товар
Незабаром у наявності

Прожектор переносний 2500 lumen DUO CONNECT SCANGRIP

03.6111C
Під замовлення
3 561 грн.
Доставка 30-45 днів

 

Придбання продукції з перших рук

 

Доставка протягом 24 годин

 

Гарантія до 3-х років

Прожектор переносний 2500 lumen DUO CONNECT SCANGRIP

ПРОЖЕКТОР З ДВОМА ЛАМПОВИМИ ГОЛОВКАМИ
Надзвичайно потужне робоче світло
Новий DUO CONNECT є робочим світлом зі справжнім співвідношенням ціни та якості, враховуючи надзвичайно високий рівень світлового потоку, до 2500 люмен. Потужність освітлення можна регулювати в 2 режимах освітлення, 50% і 100% залежно від фактичної роботи.

DUO CONNECT сумісний з акумуляторною системою METABO / CAS 18 В та всіма іншими акумуляторними блоками 18 В/20 В від провідних брендів електроінструментів за допомогою роз’єму SCANGRIP CONNECTOR. Крім того, джерело живлення SCANGRIP POWER SUPPLY можна використовувати для прямого живлення, забезпечуючи необмежену доступність світла.

Багатофункціональний прожектор з двома гнучкими ламповими головками
Завдяки двом гнучким ламповим головкам DUO CONNECT зможе забезпечити освітлення під будь-яким кутом освітлення, необхідним для роботи. Обидві головки лампи обертаються по подвійній осі, що означає, що головки лампи можна обертати в усіх напрямках незалежно одна від одної, забезпечуючи абсолютно гнучке розташування джерела світла. У складеному стані DUO CONNECT дуже компактний і обтічний.

DUO CONNECT можна розташувати на поверхні, де основа батареї виконує роль підставки. Складний металевий гачок для гнучкої підвіски. Для позиціонування по висоті DUO CONNECT сумісний зі штативом SCANGRIP TRIPOD 2 м, арт. 03,5685.

03.6111C

Конкретні посилання

Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.

16 інших продуктів у тій же категорії: