хіт продажу

Повітряна шліфувальна машинка

33D23-010
Немає в наявності
7 574 грн.
Доставка 20 днів

 

Придбання продукції з перших рук

 

Доставка протягом 24 годин

 

Повернення товару протягом 14 днів

Пневматична орбітальна шліфувальна машина з мішком King Tony (33D23-010) – це найкраще рішення для проведення кузовних робіт. Шліфувальне обладнання зі зміщеним ексцентриком здатне виконати завдання будь-якої складності за лічені хвилини. Крім зачистки різних поверхонь, машина відмінно справляється з поліруванням.

Вигідно купити пневматичну шліфувальну машинку Кінг Тоні Універсальному обладнанню потрібне лише підключення до пневматичної системи. Адже приводом для валу є енергія стисненого повітря. Швидкознімні круги для шліфування або полірування, відмінна ціна обладнання та повна відсутність запалу під час роботи. Машинка ідеальна для будь-яких умов експлуатації. У комплекті з пристроєм йде мішок для збирання пилу, витратні матеріали використовуються класичні (150 мм) для таких пристроїв. Все націлено на максимальну продуктивність та дбайливість в експлуатації.

Технічні характеристики орбітальної пневматичної машинки 33D23-010: · Швидкість обертання валу – 10 000 об/хв.· Робочий тиск у системі – 6.2 бар.· Витрата повітря – до 85 л/хв.· Діаметр підошви – 152 мм.· Підключення до пневматичної системи – штуцер ¼ дюйма.· Вага машини з порожнім мішком - 660 грам.

33D23-010

Характеристики товарів

Производитель
KING TONY
Размер, мм
150
Гарантия, мес
6
Категории товаров 1
Пневмоінструмент
Категории товаров 2
Спеціальний інструмент

Конкретні посилання

Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.

16 інших продуктів у тій же категорії: