Пневмозубило з набором насадок 9 одиниць

5H210BP01
Останні на складі
5 812 грн.
Доставка 1-3 дні

 

Придбання продукції з перших рук

 

Доставка протягом 24 годин

 

Повернення товару протягом 14 днів

Пневматичний молоток з набором зубил King Tony (5H210BP01) – це ручний інструмент для проведення слюсарних робіт в автосервісі. Використовується для зачищення поверхонь, різання листових матеріалів, руйнування елементів кріплення. Універсальність інструменту цікава будівельникам та у виробництві. Ціна порадує вимогливого та дбайливого покупця.

Купити пневматичний молоток із зубилами Кінг Тоні Для роботи інструмент використовує енергію стисненого повітря, що надходить від компресора. Слюсарю не треба витрачати фізичні зусилля на проведення навіть непосильних операцій. За бажання, можна докупити змінні зубила потрібної форми та розмірів. Пневматичний молоток виконаний у вигляді пістолета. Добре лежить в одній руці, легка, компактна. Є вбудований амортизатор, що знижує вібрацію інструменту у процесі роботи. Інструмент легко очищає поверхні після зварювання металів. Зрізує невеликі елементи кріплення, у тому числі заклепки. У комплекті є 5 зубил із різною формою наконечника. Набір поставляється у зручному пластиковому кейсі з литими ложементами всередині.

Технічні характеристики пневмомолотка King Tony 5H210BP01:

· Формат хвостовика для бура – 6-гранник, 10 мм.· Підключення до пневматичної системи – 1/4”.· Робочий тиск - 6.2 Бар.· Витрата повітря – до 187 л/хв.· Ударний механізм – 3200 ударів за хвилину.· Вага інструменту – 1.7 кг. · Зубила - звичайний та односторонній різак, плоске долото, різак для зварювальних швів.
5H210BP01

Характеристики товарів

Производитель
KING TONY
Гарантия, мес
6
Категории товаров 1
Пневмоінструмент
Категории товаров 2
Спеціальний інструмент

Конкретні посилання

Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.

16 інших продуктів у тій же категорії: