Пневмопістолет для герметиків в м'якій упаковці ANI KIT SAM/3/SSL 15/A (620 мл)

AH094711
Останні на складі
13 050 грн.
Доставка 1-3 дні

 

Придбання продукції з перших рук

 

Доставка протягом 24 годин

 

Повернення товару протягом 14 днів

Пневмопістолет для герметиків у м'якій упаковці SAM/3/SSL (AH094711) – це інструмент для нанесення складів, що герметизують, на різні поверхні. Для роботи пістолет використовує енергію стисненого повітря, що надходить пневматичною магістралі. Низька ціна інструменту пояснюється відсутністю комплекту змінних насадок, які можна купити окремо в магазині інструменту LDinvest.

Чому купити пневматичний пістолет (AH094711) вигідно Продукція італійського бренду ANI має низку переваг перед інструментами інших виробників. Компактність і мала вага доповнені такими перевагами, як: · Зручність у роботі. У комплекті йде ємність для сумішей, що герметизують, об'ємом 620 мл. Але виробник не забороняє підключати до пістолета більш ємні контейнери.· Відмінна продуктивність. Потужне пневматичне обладнання здатне за короткий проміжок часу вичавлювати навіть найгустіші склади.· Довговічність в експлуатації. Особливість пістолета в наявності механізму, що самоочищається. Обслуговування інструменту не потрібне.

Технічні характеристики пневматичного пістолета ANI SAM/3/SSL 15/A (AH094711): · Робочий тиск повітря у системі – 5-6 бар.· Середнє споживання повітря – 600 л/хв. · Підключення до пневматичної системи – штуцер ¼ дюйма.

AH094711

Характеристики товарів

Производитель
ANI Spa
Гарантия, мес
6
Категории товаров 1
Пневмоінструмент
Категории товаров 2
Пістолети для герметиків

Конкретні посилання

Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.

16 інших продуктів у тій же категорії: