Пневмомолоток голковий зачисний 1/4 4600RPM

33F11-100
Немає в наявності
6 747 грн.
Доставка 20 днів

 

Придбання продукції з перших рук

 

Доставка протягом 24 годин

 

Повернення товару протягом 14 днів

Пневмомолоток голчастий зачистний King Tony (33F11-100) – це ударний пневматичний інструмент. Призначений для проведення підготовчих чи очисних операцій на автосервісі. Завдяки зручній конструкції та компактності, з інструментом легко прибирати забруднення, іржу або фарбу з деталей, що знаходяться у важкодоступних місцях. Інструмент можна використовувати у виробництві, будівництві – у будь-яких сферах діяльності, де використовується компресорне обладнання.

Купити голчастий пневматичний молоток Кінг Тоні – найкраща ціна Тонка та подовжена форма корпусу з голчастою головкою забезпечує доступ слюсарю до будь-яких елементів автомобіля. Мала вага, зручне управління, відмінна ефективність у роботі – такий інструмент допоможе впоратися із найскладнішими завданнями слюсарю. Для роботи з голчастим пневматичним молотком потрібний невеликий досвід та вправність. Інструментом легко керувати та виконувати очищення, але треба чітко бачити забруднені місця. Для цього рекомендується використовувати потужний ліхтарик.

Технічні характеристики голчастого пневмомолотка King Tony (33F11-100):

· Споживання повітря – 232 л/хв.· Робочий тиск – 6.2 бар.· Частота ударів молотка – 4600 одиниць за хвилину.· Підключення до пневматичної системи – штуцер ¼ дюйма. · Довжина інструменту – 460 мм.
33F11-100

Характеристики товарів

Производитель
KING TONY
Гарантия, мес
6
Категории товаров 1
Пневмоінструмент
Категории товаров 2
Спеціальний інструмент

Конкретні посилання

Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.

16 інших продуктів у тій же категорії: