Незабаром у наявності хіт продажу

Пневматичний закліпочник посилений 1/4"

33J11-100
Під замовлення
5 080 грн.
Доставка 20 днів

 

Придбання продукції з перших рук

 

Доставка протягом 24 годин

 

Повернення товару протягом 14 днів

Заклепочник пневмогідравлічний King Tony (33J11-100) – це професійний ручний інструмент для встановлення витяжних заклепок зі стрижнем. Устаткування працює за рахунок енергії стисненого повітря, що подається інструменту від компресора. Орієнтований заклепочник на автосервіс та виробництво.

Купити пневматичний заклепочник Кінг Тоні – найкраща ціна Особливість інструменту у функціональності та високій ефективності. Його можна використовувати в будь-яких умовах та середовищах. Інструмент безпечний у пожежонебезпечних або вибухонебезпечних умовах. Підходить для шульги та правші. Легка вага, компактність, сумісність із різними заклепками (2.4-5 мм) роблять інструмент універсальним у роботі. Цікаво реалізовано конструкцію пневматичного інструменту. Є амортизатор, що усуває віддачу, при встановленні заклепки. Передбачено глушник для зниження рівня шуму. Наконечник має фіксатор - заклепка сама ніколи не випаде з інструменту. Порадує покупця ціна заклепочника Кінг Тоні та його ефективність. Адже всередині встановлений гідравлічний привід, що підвищує потужність стягування заклепки по стрижню. Є отвір для доливки олії без розбирання інструменту.

Технічні характеристики заклепочника King Tony (33J11-100):

· Тип заклепок - сталь, алюміній, нержавіюча сталь.· Розмір заклепок – 2.4, 4.8, 5.0 мм.· Робочий хід – 14 мм.· Робочий тиск повітря – 6.2 Бар.· Витрата повітря – 143 л/хв.· Підключення до пневматичної системи – штуцер 1/4”. · Вага – 1.5 кг.
33J11-100

Характеристики товарів

Производитель
KING TONY
Гарантия, мес
6
Категории товаров 1
Пневмоінструмент
Категории товаров 2
Спеціальний інструмент

Конкретні посилання

Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.

16 інших продуктів у тій же категорії: