Пневматичний насос для наповнювання мастилом 13 літрів KING TONY

9TUP22-13A-B
Останні на складі
20 164 грн.
Доставка 1-3 дні

 

Придбання продукції з перших рук

 

Доставка протягом 24 годин

 

Повернення товару протягом 14 днів

Пневматичний нагнітач мастила (King Tony 9TUP22-13A-B) – це професійне обладнання для наповнення моторизованої техніки консистентним мастилом. Пристрій розрахований на спільне використання з пневматичним обладнанням. Орієнтовано нагнітач на станції ТО, але може використовуватись в інших сферах діяльності. Ідеально підходить для обслуговування: · Автомобілів та мотоциклів.· Водного транспорту (катери, яхти).· Мотоблоків (промислових та побутових).

Особливості нагнітача мастила (13 літрів): · Устаткування поставляється у повній комплектації. Для роботи треба тільки наповнити ємність мастилом та підключити прилад до пневматичної системи.· Нагнітач доповнений колісною базою для зручного транспортування всередині гаража та за його межами.· Для обладнання виробник випускає ремкомплекти, запчастини та аксесуари.

Технічні характеристики нагнітача мастила King Tony 9TUP22-13A-B:

· Об'єм ємності для змащення – 13 літрів (28.66 кубічних фунтів).· Співвідношення насоса (ступінь стиснення) – 50:1.· Тиск олії на виході - 300-400 бар.· Приєднувальний шланг для мастила – 1/4".· Довжина шланга – 4 метри. · Вага нагнітача мастила у зборі – 12.5 кг.
9TUP22-13A-B

Характеристики товарів

Производитель
KING TONY
Гарантия, мес
6
Категории товаров 1
Гідравлічне обладнання
Категории товаров 2
Автосервісне обладнання

Конкретні посилання

Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.

16 інших продуктів у тій же категорії: