Пістолет для накачки шин довжина шланга 2 м 25/Flex манометр 80 мм

AH062714
Немає в наявності
4 200 грн.
Доставка 20 днів

 

Придбання продукції з перших рук

 

Доставка протягом 24 годин

 

Повернення товару протягом 14 днів

Пістолет для накачування шин 25/Flex ANI Spa (AH062714) – це пневматичний інструмент для шиномонтажних операцій в автосервісі. Пристрій використовується для підкачування шин до необхідного тиску. Контроль виконується завдяки манометру, що є в основі рукоятки інструменту.

Купити пістолет для накачування автомобільних шин 25/Flex ANI Spa Корпус інструменту має металеву основу. Покриття – скловолокно та технічний полімер. Рукоятка гумова, двокомпонентна. Манометр має діаметр 80 мм. Шкала манометра подвійна (у барах та футах). Шланг ПВХ, армований, довжина 2 метри. Фітинги швидкознімні. Ручний інструмент зручний для накачування шин або скидання надлишків повітря до певного тиску. Можна використовувати пістолет, як усередині приміщення, так і на вулиці будь-якої пори року. При різких перепадах температур конденсат усередині шланга не утворюється. Управління подачею повітря виконується на ручці – можна працювати однією рукою.

Технічні характеристики пістолета для накачування шин ANI Spa AH062714:

· Робочий тиск – до 12 бар.· Підключення до пневматичної системи – штуцер 1/4”.· Похибка манометра - 2.5%.· Довжина шланга – 2 метри.· Вага шланга - 105 грам.· Вага пістолета - 560 грам.
AH062714

Характеристики товарів

Производитель
ANI Spa
Гарантия, мес
6
Категории товаров 1
Пневмоінструмент
Категории товаров 2
Пістолети для підкачування

Конкретні посилання

Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.

16 інших продуктів у тій же категорії: