Пістолет для накачки шин 25/FLEX 80 15/A OMNI DM421

AH1715254A
Є в наявності
4 079 грн.
Доставка 1-3 дні

 

Придбання продукції з перших рук

 

Доставка протягом 24 годин

 

Повернення товару протягом 14 днів

Пістолет для накачування шин 25/Flex ANI Spa (AH062718) – інструмент для шиномонтажних операцій в автосервісі. Призначений для накачування шин транспортних засобів. Для роботи потребує підключення до пневматичної системи. Інструмент має попит на автозаправних станціях і на підприємствах з власними автомобілями (служби доставки, наприклад).

Купити пістолет для накачування шин довжиною 4 метри 25/Flex ANI Spa Особливість пневматичного інструменту у зручності використання та доступній ціні. Легкий, компактний, довговічний, стійкий до зовнішніх факторів. Такий пістолет прослужить тривалий термін експлуатації навіть без технічного обслуговування. Управління виконується однією рукою, підходить для правші та шульги. Є кнопка скидання тиску для швидкого спуску шин. Корпус пістолета виготовлений з полімерів та металу. Покриття – скловолокно. Рукоятка гумова, двокомпонентна. Манометр з подвійною шкалою (бари та фути) має діаметр 80 мм. Комплектується пістолет 4-метровим знімним шлангом. Виготовлений шланг із полімерів, є армування, легко гнеться, не ламається, придатний для вуличного використання.

Технічні характеристики пістолета для накачування шин ANI Spa AH062718:

· Робочий тиск – 0-12 бар.· Підключення до повітряної системи – штуцер 1/4”.· Похибка манометра - 2.5%.· Довжина шланга – 4 метри.· Вага пістолета - 560 грам.
AH1715254A

Характеристики товарів

Производитель
ANI Spa
Гарантия, мес
6
Категории товаров 1
Пневмоінструмент
Категории товаров 2
Пістолети для підкачування

Конкретні посилання

Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.

16 інших продуктів у тій же категорії: