хіт продажу

Пістолет для герметиків в твердій упаковці SAM/3-С NEW 15/AOMNI (310 мл)

AH095904
Немає в наявності
8 800 грн.
Доставка 20 днів

 

Придбання продукції з перших рук

 

Доставка протягом 24 годин

 

Повернення товару протягом 14 днів

Пістолет для герметиків у твердій упаковці ANI SAM/3-C NEW (310мл) AH095904 – це пневматичний інструмент для швидкого нанесення складів, що герметизують, на різні поверхні. Використовується пістолет в автосервісі, промисловості та будівництві. Демонструє високий показник ефективності за мінімальних часових витрат на операцію.

Купити пістолет для герметиків у твердій упаковці ANI SAM/3-C (AH095904) Особливість пневматичного пістолета без телескопічного поршня. Видавлювання герметика виконується безпосередньо за рахунок енергії стисненого повітря. Завдяки чому, простіше контролювати склад та обсяг струменя складу. При використанні різних насадок та регулятора тиску легко налаштувати процес під завдання будь-якої складності. Пістолет не потребує обслуговування. Система самостійної очистки відмінно справляється зі своїми завданнями. Зручно міняти упаковки із герметиком. Можна обробляти зварні шви, обробляти кузов автомобіля, працювати з трубним профілем та дрібними деталями. У комплекті немає змінних насадок. Але їх завжди можна купити в магазині LDinvest за вигідною ціною.

Технічні характеристики пістолета для нанесення герметика AH095904: · Об'єм бака – 310 мл. · Тиск - 3-8 атмосфер (залежить від налаштувань).

AH095904

Характеристики товарів

Производитель
ANI Spa
Гарантия, мес
6
Категории товаров 1
Пневмоінструмент
Категории товаров 2
Пістолети для герметиків

Конкретні посилання

Клієнти, які купили цей продукт, також придбали:

Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.

16 інших продуктів у тій же категорії: