Набір мітчик та плашок HSS-G G 1/8-1"

48020_vl
Немає в наявності
30 002 грн.
Доставка 20 днів

 

Придбання продукції з перших рук

 

Доставка протягом 24 годин

 

Повернення товару протягом 14 днів

Набір мітчиків та плашок G(BSP) 1/8-1“ Volkel 48020 – це комплект різьбонарізного дюймового інструменту. Орієнтований набір на професійні завдання за умов виробництва, автосервісу, будівництва. Належить комплект до високоточних слюсарних інструментів для швидкого та якісного нарізування різьблення.

В чому вигода купити набір мітчиків та плашок G(BSP) 1/8-1“ Volkel 48020 Дуже зручна та функціональна комплектація – незаперечна перевага набору. Крім мітчиків та плашок, є тримачі різних розмірів та форм. Різьблення легко нарізати навіть у стиснутому просторі та важкодоступних місцях. Одним і тим самим інструментом можна виконувати чорнову та фінішну операцію. Мітчики та плашки Volkel 48020 підходять для відновлення пошкодженого різьблення.

Переваги різьбонарізного інструменту Volkel G(BSP) 1/8-1“ · Набір призначений для створення дюймового різьблення.· Підходить для обслуговування деталей, конструкцій та заготовок з низьколегованих та нелегованих сталей.· Металевий кейс відмінно скомпонований – окремо, для тримачів та різьбонарізного оснащення є зручні ложементи. · У комплекті є плоска викрутка для фіксації оснастки в тримачах і набір шаблонів.

48020_vl

Характеристики товарів

Производитель
VÖLKEL
Вид размерности
дюймовий
Сплав
HSS-G
Кейс
метал
Размер резьбы
1/8";1/4";3/8";1/2";3/4";1"
Тип
Ручний
Тип резьбы
G (BSP)
Кол-во в упаковке
26
Категории товаров 1
Ручний інструмент
Категории товаров 2
Різьбонарізний інструмент
Категории товаров 3
Набори мітчиків та плашок

Конкретні посилання

Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.

16 інших продуктів у тій же категорії: