Набір інструментів "SRZ" 00 20 01 V02

00 20 01 V02
Немає в наявності
6 235 грн.
Доставка 20 днів

 

Придбання продукції з перших рук

 

Доставка протягом 24 годин

 

Повернення товару протягом 14 днів

Набір знімачів стопорних кілець KNIPEX (00 20 01 V02) – це комплект слюсарного шарнірно-губцевого інструменту. Представлений у вигляді щипців для знімання та монтажу стопорних кілець. Слюсарне приладдя підходить для роботи із зовнішніми та внутрішніми кільцями. Призначені знімники для автосервісу та промисловості. Можуть використовуватись у різних сферах діяльності, де потрібен подібний функціонал.

Вигідно купити щипці KNIPEX для стопорних кілець Особливість ручного інструменту як виготовлення та зручність експлуатації. Губки щипців загартовані, що гарантує довговічність роботи слюсарної оснастки. Покриття металевої основи – фосфатний потоплений. Рукоятки – однокомпонентний пластик. Набір інструменту рекомендується використовувати за призначенням – не плоскогубці. У комплекті зі знімачами стопорних кілець поставляється м'який ложемент із поропласту. Його можна встановлювати в кейси для інструментів або в висувні ящики тумб, шаф, верстатів.

Технічні характеристики набору щипців KNIPEX :

· Кількість інструментів у комплекті – 6 предметів.· Розміри вкладиша (ложемента): 335х165х33 мм. · Вага набору знімачів стопорних кілець – 915 грам.
00 20 01 V02

Характеристики товарів

Производитель
KNIPEX
Диэлектрическое покрытие
Ні
Материал рукоятки
Однокомпонентна
Категории товаров 1
Ручний інструмент
Категории товаров 2
Шарнірно-губцевий інструмент
Категории товаров 3
Щипці для стопорних кілець

Конкретні посилання

Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.

16 інших продуктів у тій же категорії: