Набір інструментів 17 одиниць

9-90217GRV
Є в наявності
9 649 грн.
Доставка 1-3 дні

 

Придбання продукції з перших рук

 

Доставка протягом 24 годин

 

Повернення товару протягом 14 днів

Набір інструменту комбінований губцевого предмета 17 (EVA ложемент) King Tony 9-90217GRV - це комплект слюсарної оснастки. Призначений інструмент для проведення механічної обробки деталей та заготовок за умов автосервісу. Включає шарнірно-губцевий і ударний інструмент. Особливість у компонуванні – призначений комплект для оснащення висувних скриньок системи зберігання інструменту (560х375 мм).

Купити комплект шарнірно-губцевого та ударного інструменту Кінг Тоні Набір інструменту розрахований на професійне застосування на станції ТО та у виробництві. Містить у собі весь необхідний комплект слюсарної оснастки для роботи по металу. Гнучка, рубка, деформація, різання, захоплення, стиск – будь-які слюсарні операції можна виконати інструментом із набору. У перелік оснащення входять: · Молоток, зубило, виколотка, борідок, кернер.· Кліщі переставні та трубний ключ.· Шматочки, пасатижі, плоскогубці, довгогубці в асортименті. У комплекті є EVA ложемент для розміщення набору в мобільній тумбі чи шафах системи зберігання інструменту. Кейс або ящик для транспортування не передбачено.

Технічні характеристики набору інструментів King Tony 9-90217GRV: · Розміри ложемента з оснащенням – 560х375 мм. · Вага набору – 3.89 кг.

9-90217GRV

Характеристики товарів

Производитель
KING TONY
Кол-во единиц
17
Категории товаров 1
Ручний інструмент
Категории товаров 2
Набори інструменту в ложементах

Конкретні посилання

Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.

16 інших продуктів у тій же категорії: