Набір головок 3/4" дюймові 23 одиниць 12-гранн.

6023SR
Немає в наявності
15 153 грн.
Доставка 20 днів

 

Придбання продукції з перших рук

 

Доставка протягом 24 годин

 

Повернення товару протягом 14 днів

Набір головок 3/4" 23 од. 12-гранні King Tony (6023SR) – це слюсарний інструмент для професійного використання в автосервісі. Оснащення призначене для відкручування або закручування гайок і болтів. Комплект складається з коротких дюймових торцевих головок, які потрібні для ремонту та американських автомобілів Функціональність інструменту не обмежена – можна використовувати у будівництві, виробництві, сільському господарстві, де треба працювати з дюймовими гайками та болтами.

Особливості набору інструментів Кінг Тоні 6023SR Оснащення виготовлене з хромованадієвої інструментальної сталі. Торцеві головки 3/4"DR, коміри та аксесуари пройшли додаткову термічну та хімічну обробку. Всі ці заходи підвищують ефективність роботи інструменту в складних умовах. Наприклад, завдяки високій міцності оснастки, можна передавати кріпилю підвищені зусилля. Набір інструменту супроводжується зручним металевим ящиком з маслостійким ложементом. На все оснащення у комплекті виробник дає офіційну довічну гарантію.

Комплектація набору King Tony (6023SR):

· Головки торцеві 12-гранні - 16 штук (різних розмірів).· Тріскання з прапорцевим перемикачем обертання – 1 шт.· Подовжувачі для торцевих головок – 3 шт.· Ковзний комір – 1 шт.· Кардан для головок 3/4" - 1 шт. · Ящик металевий - 1 шт.
6023SR

Характеристики товарів

Вид Головки
Коротка
Производитель
KING TONY
Вид размерности
дюймовий
Сплав
CR-V
Кейс
метал
Кол-во единиц
23
Тип хвостовика
3/4"
Категории товаров 1
Ручний інструмент
Категории товаров 2
Торцеві головки
Категории товаров 3
Набори торцевих дюймових головок.

Конкретні посилання

Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.

16 інших продуктів у тій же категорії: