Набір для зняття сайлентблоків 26 предметів

9BD101
Є в наявності
23 090 грн.
Доставка 1-3 дні

 

Придбання продукції з перших рук

 

Доставка протягом 24 годин

 

Повернення товару протягом 14 днів

Набір для зняття та встановлення втулок (сайлентблоків) King Tony 9BD101 – комплект гільз для обслуговування підвіски автомобіля. Завдання механічних пристроїв – зняти або встановити підшипники, втулки та ущільнювачі без їхнього фізичного пошкодження. Для роботи з оснащенням потрібен комір (ключ, тріскачка). Інструмент не призначений для спільної роботи з гайковертами. Демонтажний набір Кінг Тоні, що складається з 26 предметів, орієнтований на автосервіс. Можливе використання оснастки та в інших сферах діяльності – на автотранспортних підприємствах, у сільському господарстві чи побуті.

Які деталі можна обслуговувати інструментом із набору King Tony 9BD101 · Підшипники (звичайні та гідравлічні).· Втулки підшипників.· Сайлентблоки.· Гумові пильовики.· Ущільнювачі.

Технічні характеристики набору для зняття та встановлення втулок · Набір гільз 34-72 мм.· Болти метричні (М10-М16) довжина стрижня 450 мм (2 кріпильні гайки з підшипником на кожному інструменті).· Опорні ступінчасті диски з маркуванням.· У комплекті йде пластиковий кейс. Перед використанням краще вивчити інструкцію з експлуатації комплекту оснастки. Так як важливо дотриматися відповідності гільз дискам - є спеціальне маркування на корпусах інструменту.

9BD101

Характеристики товарів

Производитель
KING TONY
Гарантия, мес
12
Категории товаров 1
Ручний інструмент
Категории товаров 2
Спеціальний інструмент
Категории товаров 3
Інструмент для ремонту підвіски

Конкретні посилання

Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.

16 інших продуктів у тій же категорії: