Машинка для притирання клапанів з липучками

9AH0321
Є в наявності
9 213 грн.
Доставка 1-3 дні

 

Придбання продукції з перших рук

 

Доставка протягом 24 годин

 

Повернення товару протягом 14 днів

Машинка для притирання клапанів із присосками King Tony (9AH0321) – це професійний інструмент для автосервісу. Використовується для усунення зазорів між клапаном та гніздом двигуна. Призначена оснастка для створення граничної герметичності посадки клапана.

Купити машинку для притирання клапанів Кінг Тоні Особливість оснащення у простоті експлуатації та гідній якості виконуваних робіт. Для проведення операції зачистки треба на клапан і сідло нанести притиральну пасту і обробити поверхню інструментом. У наборі є кілька насадок різного розміру, які дозволяють обслуговувати всілякі клапани двигунів. Для роботи машинці потрібне підключення до пневматичної системи. Існує регулятор швидкості обертання валу, який можна регулювати безпосередньо під час роботи. Компактна конструкція інструменту дозволяє виконувати складні операції в обмеженому просторі.

Технічні характеристики інструменту для притирання клапанів: · Комплектація - машинка, 4 гумові насадки 20, 30, 35 і 45 мм діаметром, пластиковий кейс.· Довжина інструменту – 228 мм.· Посадка під пневматичний шланг – 1/4 дюйма.· Швидкість обертання валу – до 5600 об/хв. · Вага інструменту без насадки – 1.82 кг.

9AH0321

Характеристики товарів

Производитель
KING TONY
Гарантия, мес
12
Категории товаров 1
Пневмоінструмент
Категории товаров 2
Спеціальний інструмент

Конкретні посилання

Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.

16 інших продуктів у тій же категорії: