Ліхтар переносний 5000 lumen VEGA LITE COLOUR SCANGRIP

03.5459
Немає в наявності
0 грн.
Доставка 20 днів

 

Придбання продукції з перших рук

 

Доставка протягом 24 годин

 

Повернення товару протягом 14 днів

5000 ЛМ КАБЕЛЬНЕ СВІТЛОДІОДНЕ РОБОЧЕ СВІТЛО З 3 НАЛАШТУВАННЯМИ КОЛЬОРОВОЇ ТЕМПЕРАТУРИ
Спеціально розроблено для малярів та інших професійних майстрів, які займаються підготовкою поверхні, наприклад шпаклівкою, наклеюванням шпалер та шліфуванням. Потужні світлодіоди забезпечують розсіяне та приємне, не сліпуче, рівномірне робоче світло з великою дисперсією, а 3 різні параметри колірної температури дозволяють вибрати саме ту колірну температуру, яка найкраще підходить для робочої ситуації та є найбільш зручною для роботи залежно від кольору поверхні. Перемикання між теплим (2500 Кельвінів), середнім (4500 Кельвінів) і холодним світлом (6500 Кельвінів). Ця функція також корисна для інших завдань усередині приміщень, як-от укладання плитки, стелі, підлоги тощо в будівельній галузі.

VEGA LITE COLOR зазвичай встановлюється на штатив і підходить як для 2-метрового легкого штатива, так і для більш важкого 3-метрового штатива, але, звичайно, також може використовуватися окремо, де напрямок світла можна гнучко регулювати за допомогою вбудованої опорної підставки та ручки для перенесення.

Міцний корпус VEGA LITE COLOR виготовлений із ударостійкого пластику, ідеально підходить для робочого середовища, а оскільки світлодіоди не виробляють тепла, немає небезпеки пожежі під час використання прожектора. Завдяки двом вбудованим розеткам живлення на задній стороні ви можете зручно та швидко додати додаткові лампи чи інше обладнання без використання додаткових кабелів – швидко та легко.

4 причини вибрати прожектор VEGA LITE COLOR
Потужне, розсіяне, не сліпуче освітлення 5000 люмен
3 параметри колірної температури – виберіть колірну температуру, яка найкраще підходить для робочої ситуації
Міцний корпус із ударостійкого пластику
Мінімальне виділення тепла порівняно з традиційними галогенними робочими лампами

03.5459

Конкретні посилання

Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.

16 інших продуктів у тій же категорії: