хіт продажу

Кутова шліфмашина STANLEY, 710 Вт, d=115 мм, 11000 об/хв.

STGS7115
Немає в наявності
1 359 грн.
Доставка 20 днів

 

Придбання продукції з перших рук

 

Доставка протягом 24 годин

 

Повернення товару протягом 14 днів

Кутова шліфувальна машина STANLEY (STGS7115) – це електричний інструмент для слюсарних робіт. УШМ (болгарка) використовується для шліфування рівних плоских поверхонь та різання конструкційних матеріалів. Інструмент орієнтований на любителів та професіоналів.

Купити кутову шліфувальну машину STANLEY - найкраща ціна У цій моделі УШМ ідеально зіставлені такі критерії, як продуктивність та вартість. Інструмент легкий та дуже компактний. При цьому болгарка дуже функціональна в роботі і гарантує довговічність в експлуатації. Головна перевага інструменту – особлива технологія двигуна. Шестерні редуктора мають косозубу форму, чим знижують у рази вібрацію та шум. Хороша система охолодження двигуна гарантує тривалу безперервну роботу. До переваг можна додати: · Блокування шпинделя для швидкої зміни дисків.· Наявність захисного кожуха в комплекті та додаткової рукоятки.· Високі обороти двигуна – зручно проведення фінішних робіт.· Захист обертових механізмів від пилу.

Технічні характеристики болгарки STANLEY STGS7115:

· Потужність - 710 Вт.· Частота обертання валу – до 11000 об/хв.· Діаметр використовуваних дисків – 115 мм.· Різьблення шпинделя – 14 мм. · Вага – 1.9 кг.
STGS7115

Характеристики товарів

Производитель
STANLEY

Конкретні посилання

Клієнти, які купили цей продукт, також придбали:

Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.

16 інших продуктів у тій же категорії: