Комплект інструментів для рихтування кузова гідравлічний 10 тон

9TY120-10A-B
Немає в наявності
16 400 грн.
Доставка 20 днів

 

Придбання продукції з перших рук

 

Доставка протягом 24 годин

 

Повернення товару протягом 14 днів

Комплект гідравлічних розпірок для рихтування 10т King Tony (9TY120-10A-B) – це набір молотків для проведення кузовних робіт в автосервісі. Інструмент може використовуватись для: · Механічної деформації різних металоконструкцій.· Підйому гусениць транспортних засобів.· Ремонту повітряного та водного транспорту.· Проведення демонтажних робіт у будівництві та промисловості.

Особливість набору гідравлічних розпірок Кінг Тоні 9TY120-10A-B Компактний та функціональний інструмент універсальний у застосуванні. При належному використанні, оснащення повністю безпечне для експлуатації. Інструмент можна поєднувати з іншим наявним обладнанням. Постачає комплект у зручному пластиковому кейсі з детальною інструкцією щодо застосування кожного інструменту окремо. Вся оснастка придатна до обслуговування та ремонту. Це якісний та довговічний інструмент для професійного використання.

Комплектація набору гідравлічних розпірок King Tony 9TY120-10A-B

· Опорна плита.· Ударна гільза.· Комплект подовжувачів різних розмірів.· Зубчасті ковпачки.· Плунжер.· Насос гідравлічний (зусилля 10 тонн). · Гідравлічний шланг.
9TY120-10A-B

Характеристики товарів

Производитель
KING TONY
Гарантия, мес
6
Грузоподъемность, кг
10000
Категории товаров 1
Гідравлічне обладнання
Категории товаров 2
Автосервісне обладнання

Конкретні посилання

Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.

16 інших продуктів у тій же категорії: