Ключ ріжковий посилений 90 мм для вантажної техніки

10A0-90
Останні на складі
9 146 грн.
Доставка 1-3 дні

 

Придбання продукції з перших рук

 

Доставка протягом 24 годин

 

Повернення товару протягом 14 днів

Ключ ріжковий 90 мм посилений (для вантажної техніки) King Tony 10A0-90 – це гайковий ключ, розрахований на застосування ударних навантажень. Орієнтований інструмент на автосервіс - обслуговування вантажних автомобілів, сільськогосподарської та спеціальної техніки. Користується попитом в енергетичному секторі, виробництві, будівництві. Застосування інструменту не має жодних обмежень.

Купити ріжковий посилений ключ 90 мм King Tony 10A0-90 З таким інструментом значно зручно зривати з місця, гайки і болти, що заіржавіли або прикипіли. Особливість ключа в тому, що він здатний витримати будь-які ударні навантаження (молоток, молот, киянка, все, що потрапить під руку слюсарю). Посилена конструкція допускає нарощування моменту, що крутить, підручними засобами. Виготовляється посилений ріжковий ключ із легованої інструментальної сталі. До складу металу входять хром, молібден, ванадій та інші компоненти, що покращують технічні характеристики ручного інструменту. Захисне покриття – фосфатний потоплений. Посадка ключа метрична (90 мм), зів відкритий, можна використовувати з 6-ти і 12-гранними елементами кріплення.

Технічні характеристики гайкового ключа Кінг Тоні 10A0-90: · Загальна довжина інструменту – 440 мм.· Зовнішній діаметр головки ріжка – 197 мм.· Товщина ключа – 38 мм. · Вага - 9270 грам.

10A0-90

Характеристики товарів

Производитель
KING TONY
Категории товаров 1
Ручний інструмент
Категории товаров 2
Гайкові ключі
Категории товаров 3
Ключі ріжкові ударні

Конкретні посилання

Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.

16 інших продуктів у тій же категорії: