Ключ ріжковий посилений 100 мм для вантажної техніки

10A0-A0
Немає в наявності
11 807 грн.
Доставка 20 днів

 

Придбання продукції з перших рук

 

Доставка протягом 24 годин

 

Повернення товару протягом 14 днів

Ключ ріжковий посилений 100мм (для вантажної техніки) King Tony (10A0-A0) – це ручний слюсарний інструмент. Використовується для відкручування або затягування гайок та болтів. Особливість ключа в тому, що він пристосований до ударних навантажень. Інструмент користується попитом в автосервісі, будівництві та промисловості. Дуже ефективний для зриву прикипілих або заржавілих елементів кріплення.

Купити ріжковий посилений 100 мм King Tony – краща ціна Міцність при ударних навантаженнях забезпечує інструмент хромомолібденової сталі. Покриття захисне – фосфатний потоплений. Ключ розрахований на експлуатацію в агресивних умовах – олії, пітливо, розчинники, солі чи кислоти. На хвостовику ключа є невелика ковадло для зручного удару молотком. Специфіка інструменту в тому, що він призначений тільки для ударних навантажень. Нарощування моменту, що крутить, підручними засобами заборонено. Ключ відповідає сертифікації DIN 133 і підходить для будь-яких завдань під час проведення слюсарних робіт.

Технічні характеристики ударного ключа King Tony 10A0-A0: · Посадка під кріплення – метрична, 100 мм, 6 граней.· Довжина ключа – 480 мм.· Ширина головки – 230 мм.· Товщина – 45 мм. · Вага інструменту – 10.5 кг.

10A0-A0

Характеристики товарів

Производитель
KING TONY
Категории товаров 1
Ручний інструмент
Категории товаров 2
Гайкові ключі
Категории товаров 3
Ключі ріжкові ударні

Конкретні посилання

Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.

16 інших продуктів у тій же категорії: