Ключ ріжковий іскробезпечний Al-Bron 22 - 24 MM NON SPARKING

70573
Немає в наявності
1 190 грн.
Доставка 20 днів

 

Придбання продукції з перших рук

 

Доставка протягом 24 годин

 

Повернення товару протягом 14 днів

Ключ ріжковий іскробезпечний 22-24 мм Ega Master (70573) – це комбінований гайковий інструмент для відкручування або закручування елементів кріплення. Особливість оснащення у матеріалі виготовлення – сплав бронзи з алюмінієм. Завдяки матеріалу, інструмент, при ударі об металовироб, не викликає іскри. Оснащення користується попитом при роботі у вибухонебезпечному середовищі: · Пари палива.· Відкриті джерела природного газу.· Хімічна промисловість.

Чому вигідно купити рожковий іскробезпечний ключ Ega Master (70573) Головна перевага інструменту – гарантія безпеки слюсарю, який працює з елементами різьбового з'єднання. На етапі купівлі ключа виробник наполягає на використанні його за прямим призначенням. Адже кольорові метали, порівняно з інструментальною сталлю, швидше зазнають зношування. Розмір 22-24 мм у комбінованому ріжковому ключі ідеально підходить для обслуговування трубопроводів та технічного обладнання. Знайти застосування інструменту не складе проблем. Але треба з обережністю працювати з електроприладами. Оскільки діелектричного захисту в оснастки немає, а кольоровий метал добре проводить електричний струм.

Технічні характеристики ріжкового ключа Ega Master (70573) · Довжина ручного інструменту – 210 мм.· Вага ключа - 440 грам. · Робочий розмір - шестигранний зів 22 і 24 мм.

70573

Характеристики товарів

Производитель
EGA MASTER
Категории товаров 1
Ручний інструмент
Категории товаров 2
Гайкові ключі
Категории товаров 3
Рожковий

Конкретні посилання

Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.

16 інших продуктів у тій же категорії: