ключ ріжковий 46-50 мм

67974
Немає в наявності
1 190 грн.
Доставка 20 днів

 

Придбання продукції з перших рук

 

Доставка протягом 24 годин

 

Повернення товару протягом 14 днів

Ключ ріжковий аерокосмічний 46х50 мм Ega Master (67974) – це ручний інструмент для відкручування або закручування гайок та болтів. Особливість ключа у високій точності посадки під елемент кріплення. Інструмент розроблений спеціально для застосування в аерокосмічній галузі. Може застосовуватись у машинобудуванні, легкій та важкій промисловості, де є вимоги до точності ручного інструменту.

Чому вигідно купити ріжковий ключ EGA Master (67974) Комбінований інструмент має 2 ріжкові головки під кріплення 46 та 50 мм. Виготовлений ключ із хромованадієвої сталі шляхом кування. Має хромоване покриття основи. Робочі поверхні інструменту ідеально відполіровані. Контакт робочих головок із гайкою або болтом виконується з мінімальним зазором. Ручний інструмент забезпечує ідеальне зчеплення з елементом різьбового з'єднання, гарантуючи точну передачу моменту, що крутить. Для зручності хвату кріплення, у ключа збільшена поверхня контакту. Інструмент стійкий до фізичних ушкоджень та агресивного навколишнього середовища.

Технічні характеристики ріжкового ключа EGA Master (67974) · Довжина – 400 мм.· Товщина головок ключ – 14 мм. · Вага інструменту 1500 грам.

67974

Характеристики товарів

Производитель
EGA MASTER
Категории товаров 1
Ручний інструмент
Категории товаров 2
Гайкові ключі
Категории товаров 3
Рожковий

Конкретні посилання

Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.

16 інших продуктів у тій же категорії: