Ключ накидний посилений 90 мм (для вантажної техніки)

10B0-90
Останні на складі
7 359 грн.
Доставка 1-3 дні

 

Придбання продукції з перших рук

 

Доставка протягом 24 годин

 

Повернення товару протягом 14 днів

Ключ накидний посилений 90 мм King Tony (10B0-90) – це ручний гайковий інструмент для обслуговування елементів кріплення великих розмірів. Призначений для відкручування або закручування гайок та болтів. Орієнтовано ключ на автосервіс – ремонт вантажної, сільськогосподарської та спеціальної техніки. Може застосовуватися у промисловості, будівництві та енергетичному секторі.

Купити накидний посилений ключ 90 мм Кінг Тоні 10B0-90 Інструмент розрахований працювати з ударними навантаженнями. Зручний для зриву різьблення кріплення, що прикипіло або заржавіло. Для посилення моменту, що крутить, можна використовувати будь-який ударний інструмент. Нарощування плеча підручними засобами не рекомендується. Виготовляється посилений ключ із хромомолібденової сталі, обробка – фосфатний потоплений. Посадка на кріплення метрична, 12-гранна. Кільце для посадки на елемент різьбового з'єднання широке, але захоплення під кутом неможливе. В основі рукоятки є квадратна п'ята для ударних навантажень.

Технічні характеристики гайкового ключа Кінг Тоні 10B0-90: · Загальна довжина інструменту – 380 мм.· Зовнішній діаметр головки ключа – 152 мм.· Товщина ключа – 40 мм.· Вага - 5850 грам. · Відповідність сертифікації DIN 7444.

10B0-90

Характеристики товарів

Производитель
KING TONY
Вид размерности
метричний
Размер, мм
90
Сплав
CR-MO
Наличие трещетки
Ні
Наличие флажка
Ні
Вид
Накидний
Назначение
ударна
Категории товаров 1
Ручний інструмент
Категории товаров 2
Гайкові ключі
Категории товаров 3
Ключі накидні ударні

Конкретні посилання

Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.

16 інших продуктів у тій же категорії: