Ключ накидний посилений 120 мм (для вантажної техніки)

10B0-C0
Немає в наявності
13 733 грн.
Доставка 20 днів

 

Придбання продукції з перших рук

 

Доставка протягом 24 годин

 

Повернення товару протягом 14 днів

Ключ накидний посилений 120 мм (для вантажної техніки) King Tony 10B0-C0 – це ручний слюсарний інструмент. Використовується ключ для відкручування та закручування болтів та гайок в автосервісі. Особливість ключа у стійкості до ударних навантажень. Призначений інструмент для зриву різьблення, що прикипіло або заржавіло. Може застосовуватися для підвищення моменту, що крутить, при затягуванні проблемних елементів кріплення.

Купити посилений накидний ключ King Tony 120 мм – краща ціна Інструмент спрямовано роботи з великими елементами різьбових з'єднань. Може застосовуватися для 6-ти та 12-гранних гайок та болтів. Користується попитом в автосервісі, сільському господарстві, виробництві, енергетичному секторі та гірничодобувній промисловості. Посилений ключ виготовлений із хромомолібденової сталі. Покриття – фосфатний потоплений. Інструмент можна використовувати у хімічно агресивному середовищі – паливо, олії, розчинники, кислоти. Застосовувати ключ можна тільки з ударними навантаженнями, нарощування плеча для підвищення моменту, що крутить, неприпустимо.

Технічні характеристики ударного ключа King Tony 10B0-C0: · Посадка під кріплення – метрична, 120 мм, 12 граней.· Довжина ключа – 470 мм.· Ширина головки – 194 мм.· Товщина – 53 мм. · Вага інструменту – 9 кг.

10B0-C0

Характеристики товарів

Производитель
KING TONY
Вид размерности
метричний
Размер, мм
120
Сплав
CR-MO
Наличие трещетки
Ні
Наличие флажка
Ні
Вид
Накидний
Назначение
ударна
Категории товаров 1
Ручний інструмент
Категории товаров 2
Гайкові ключі
Категории товаров 3
Ключі накидні ударні

Конкретні посилання

Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.

16 інших продуктів у тій же категорії: