Ключ дінамометрничний індустріальний під насадки 1/4" 14*18mm 60~340NM подвійна установка

34522-3DG
Немає в наявності
5 548 грн.
Доставка 20 днів

 

Придбання продукції з перших рук

 

Доставка протягом 24 годин

 

Повернення товару протягом 14 днів

Ключ динамометричний індустріальний під насадки 14*18mm King Tony (34522-3DG) – ручний інструмент для затягування елементів кріплення із заданим моментом, що крутить. Особливість індустріальних ключів у тому, що замість посадкового квадрата під торцеву головку у них використовуються спеціальні прямокутні насадки.

Вигідно купити індустріальний динамометричний ключ Кінг Тоні Ключ має динамометричний механізм з механічним налаштуванням. Встановлення параметрів виконується на ручці. При досягненні граничного моменту затягування лунає характерне клацання і тріскачковий механізм відсікає навантаження. Ключ розрахований на роботу в стисненому просторі – головка інструменту має шарнір. Доступна ціна інструменту та величезний асортимент змінних насадок залучають покупця до індустріального ключа. Крім стандартних торцевих головок є ріжки та накидні ключі під гайки та болти. Безліч насадок для роботи з шліцами на болтах та гвинтах. Підібрати можна навіть особливий інструмент.

Технічні характеристики динамометричного ключа King Tony (34522-3DG):

· Діапазон переданих зусиль – 60-340 Нм.· Крок налаштування – 2 Нм.· Кількість попередніх установок - 2.· Довжина інструменту – 580 мм. · Вага ключа 1.59 кг.
34522-3DG

Характеристики товарів

Производитель
KING TONY
Гарантия, мес
6
Категории товаров 1
Ручний інструмент
Категории товаров 2
Ключі моментні

Конкретні посилання

Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.

16 інших продуктів у тій же категорії: