Ключ дінамометричний 1/2", 40-200 Нм

34467-1AG
Немає в наявності
8 758 грн.
Доставка 20 днів

 

Придбання продукції з перших рук

 

Доставка протягом 24 годин

 

Повернення товару протягом 14 днів

Електронний динамометричний ключ King Tony (34467-1AG) – це високоточний інструмент для роботи з елементами кріплення. Використовується для затягування гайок, болтів та гвинтів із встановленим моментом. Ключ вміє попереджати користувача при досягненні встановленої межі. А також інформує слюсаря про поточний момент затягування.

Вигідно купити динамометричний ключ Кінг Тоні 34467-1AG Використання динамометричного ключа в автосервісі – це вигідне рішення для власника підприємства та механіка. Адже лише в такий спосіб можна гарантовано зберегти цілісність елементів кріплення. Окупність інструменту з динамометром не перевищує року експлуатації. Електронний динамометричний ключ із цифровим дисплеєм зручний у користуванні та швидко налаштовується. Завдяки вбудованому контролеру інструмент вміє зберігати безліч попередніх налаштувань. Вбудований динамік та світловий індикатор проінформують слюсаря про досягнення межі за будь-яких умов експлуатації.

Технічні характеристики динамометричного цифрового ключа Кінг Тоні: · Посадковий квадрат під торцеву головку - 1/2 дюйми.· Робочий діапазон зусиль – 40-200 Нм.· Одиниці виміру - кг.м, lb.in, ft.ib, Нм.· Особливості: робота у двох напрямках, РК-дисплей працює на 3-х батареях типу ААА (до 110 годин). Інструмент сам вимикається за невикористання (80 сек). Пам'ять на 50 установок.· Вага ключа – 1.5 кг. · Комплектація: пластиковий кейс.

34467-1AG

Характеристики товарів

Производитель
KING TONY
Минимальный момент затяжки, Нм
40
Тип шкалы
Цифрова
Гарантия, мес
6
Тип хвостовика
1/2"
Максимальный момент затяжки, Нм
200
Категории товаров 1
Ручний інструмент
Категории товаров 2
Ключі моментні
Категории товаров 3
Електронні моментні ключі

Конкретні посилання

Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.

10 інших продуктів у тій же категорії: