Кабелеріз посилений з трищіткою

6AD16-500
Немає в наявності
12 360 грн.
Доставка 20 днів

 

Придбання продукції з перших рук

 

Доставка протягом 24 годин

 

Повернення товару протягом 14 днів

Кабелерез посилений, з тріскачкою (King Tony 6AD16-500) – це ручний губцевий інструмент для швидкої розрізки кабельної продукції. Особливість оснащення в тому, що використовується вона для роботи з одножильним і багатожильним кабелями з кольорових металів. Різати сталевий дріт чи троси цією моделлю інструменту не можна. Ручний інструмент призначений для виробничих потреб. Кабелерез знайде застосування у будівельно-монтажних роботах, на виробництві, автосервісі, сільському господарстві. Виробник Кінг Тоні наполягає на використанні інструменту лише за призначенням.

Особливості посиленого кабелерезу Кінг Тоні · Наявність храпового механізму спрощує поводження з інструментом – можна працювати однією рукою.· Ріжуча кромка має високу твердість, завдяки чому виходить чистий зріз під будь-яким кутом.· Не вимагає особливих фізичних витрат від користувача – високий коефіцієнт передачі зусилля.· Продумана ергономіка інструменту дозволяє працювати у вузьких та важкодоступних місцях.

Технічні характеристики кабелерізу King Tony 6AD16-500

· Граничний переріз кабелю для ефективного зрізу – 500 мм2 (1000 MCM).· Довжина кабелерізу – 400 мм.· Вага інструменту – 1.6 кг. · Рекомендовані метали для різання – мідь, алюміній.
6AD16-500

Характеристики товарів

Производитель
KING TONY
Категории товаров 1
Ручний інструмент
Категории товаров 2
Шарнірно-губцевий інструмент
Категории товаров 3
Кабелерізи та ножиці для дротяних тросів

Конкретні посилання

Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.

16 інших продуктів у тій же категорії: