Головка 1" 6-гранн. 70 мм ударна подовжена (уп.1)

843570M
Є в наявності
4 314 грн.
Доставка 1-3 дні

 

Придбання продукції з перших рук

 

Доставка протягом 24 годин

 

Повернення товару протягом 14 днів

Головка торцева ударна 70 мм 1” King Tony (843570M) – це змінна торцева насадка для роботи з елементами кріплення. Призначений для роботи в автосервісі. Допомагає відкручувати або затягувати гайки та болти на вантажівках, сільськогосподарській та спеціальній техніці. Орієнтовано головку на спільну роботу з ударним гайковертом. Може використовуватись із комірками.

Купити ударну головку торцеву 70 мм Кінг Тоні – вигідна ціна Матеріал виготовлення головки – хромомолібденова сталь. Оздоблення – фосфатний потоплений. Головка має 6 граней під кріплення. Основа насадки має канавку та отвори для кульок – під ударний гайковерт. Форма головки подовжена – зручно працювати із прихованими гайками та болтами. Ударна торцева головка 70 мм використовується для відкручування заржавілих або прикипілих елементів кріплення. Зручна у роботі з гайками та болтами, що мають пошкодження граней. Користується попитом на виконання мертвої затяжки.

Технічні характеристики ударної головки King Tony (843570M):

· Робочий розмір – 70 мм (6 граней).· Посадковий квадрат під гайковерт – 1”.· Зовнішній діаметр головки – 97 мм.· Діаметр кільця під інструмент – 54 мм.· Довжина головки – 110 мм.· Заглиблення в головці під елемент кріплення – 59 мм. · Вага торцевої насадки - 2285 грам.
843570M

Характеристики товарів

Производитель
KING TONY
Вид размерности
метричний
Размер, мм
70
Сплав
CR-MO
Гарантия, мес
Довічна
Тип хвостовика
1"
Назначение
ударна
Категории товаров 1
Ручний інструмент
Категории товаров 2
Торцеві головки
Категории товаров 3
Головки ударні 1\"

Конкретні посилання

Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.

16 інших продуктів у тій же категорії: