Домкрат гідравлічний підкатний вантажопідйомність 3 т (H: 140-520 MM)

9TY132B-03A-B
Немає в наявності
7 790 грн.
Доставка 20 днів

 

Придбання продукції з перших рук

 

Доставка протягом 24 годин

 

Повернення товару протягом 14 днів

Домкрат підкатний професійний 3т King Tony (9TY132B-03A-B) – це механізм із гідравлічним приводом для підняття автомобіля на задану висоту. Призначений домкрат для автосервісу. Доступна ціна та компактні розміри обладнання дозволяють використовувати домкрат автолюбителям у гаражі.

Вигідно купити гідравлічний підкатний домкрат Кінг Тоні При проведенні шиномонтажних операцій без такого зручного обладнання просто не обійтися. Мобільний домкрат не забирає місце при зберіганні, легко транспортується та має гідну вантажопідйомність. Механізм із гідравлічним приводом підходить для обслуговування легкових автомобілів, пікапів, позашляховиків, мікроавтобусів. Проста конструкція, що обслуговується, швидкий підйом і спуск автомобіля, відмінний показник підхоплення вантажу. Переваг у обладнання Кінг Тоні достатньо. Виробник наполягає на тому, що домкрат треба використовувати лише за цільовим призначенням - підйом автомобіля. Для тривалого утримання на вазі транспортного засобу застосовуються підставки. Придбати їх можна в магазині LDinvest за вигідною ціною.

Технічні характеристики підкатного домкрата King Tony (9TY132B-03A-B): · Вантажопідйомність – 3 тонни.· Висота підхвату - 140 мм.· Висота підйому – до 520 мм.· Мобільність – 4 колеса (2 задніх – поворотні). · Вага домкрата у зборі – 38 кг.

9TY132B-03A-B

Характеристики товарів

Производитель
KING TONY
Размер, мм
140-520
Гарантия, мес
6
Грузоподъемность, кг
3000
Категории товаров 1
Гідравлічне обладнання
Категории товаров 2
Домкрати гідравлічні

Конкретні посилання

Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.

16 інших продуктів у тій же категорії: