хіт продажу

Домкрат гідравлічний гаражний 2,0 т DK20HLQ

DK20HLQ
Немає в наявності
19 900 грн.
Доставка 20 днів

 

Придбання продукції з перших рук

 

Доставка протягом 24 годин

 

Повернення товару протягом 14 днів

Домкрат підкатної г/п 2т AC Hydraulic (DK20HLQ) – це гідравлічне обладнання для підйому транспортних засобів на задану висоту. Орієнтовано домкрат на автосервіс – обслуговування позашляховиків, мікроавтобусів та фургонів. Особливість обладнання у простоті конструкції, мобільності та відмінної вантажопідйомності.

Вигідно купити підкатний домкрат AC Hydraulic (DK20HLQ) Конструкція доповнена мобільною базою (колясами), яка спрощує використання домкрата в умовах цеху чи гаража. Крім автосервісу обладнання можна використовувати для вантажно-розвантажувальних робіт. Купити домкрат AC Hydraulic (DK20HLQ) вигідно для підприємств із власним автотранспортом та сільського господарства. Виробник наполягає на використанні гідравлічного пристрою за призначенням. Маючи хорошу стійкість та відмінну вантажопідйомність, домкрат не розрахований на тривале утримання ваги на заданій висоті. Для цього є стійки, підібрати та купити які легко у магазині LDinvest.

Технічні характеристики домкрата AC Hydraulic (DK20HLQ): · Вантажопідйомність – 2000 кг.· Силовий агрегат - гідравлічна пара поршень-циліндр.· Мінімальна висота підхоплення – 80 мм.· Висота підйому – до 795 мм.· Вага конструкції – 49 кг.· Габарити домкрата (ДхШхВ) – 950х500х220 мм.· Довжина важеля для накачування гідравлічного циліндра – 950 мм. · Швидкий спуск вантажу – є.

DK20HLQ

Характеристики товарів

Производитель
AC Hydraulic
Категории товаров 1
Гідравлічне обладнання
Категории товаров 2
Домкрати гідравлічні

Конкретні посилання

Клієнти, які купили цей продукт, також придбали:

Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.

16 інших продуктів у тій же категорії: