Комплект сумки (3 предмети) TOUGHBUILT TB-CT-111-CP + пас

TB-CT-111-CP
Є в наявності
4 308 грн.
Доставка 1-3 дні

 

Придбання продукції з перших рук

 

Доставка протягом 24 годин

 

Повернення товару протягом 14 днів

Набір ременів для інструментів ToughBuilt® із трьох частин забезпечує новий рівень організації та ефективності кожного проекту. Інноваційна технологія ClipTech™ дає професіоналам легкі, регульовані та взаємозамінні сумки для будь-якої роботи. Сумки з кліпсами легко надягаються та знімаються, щоб носити те, що вам потрібно, коли вам це потрібно.

У набір входять 2 міцні сумки та м’який ремінь із міцною пряжкою. Вбудована підставка дозволяє вашій сумці та інструментам стояти поруч з вами. Його 27 індивідуальних кишень і петель включають 2 кишені великої місткості з дизайном No-Snag Hidden Seam, кишеню з пластиковою підкладкою для ножа, петлі для викрутки, кишеню для блокнота, петлю для молотка для екстремальних умов і 2 затискачі для рулетки. Виготовлений із міцною 6-шаровою конструкцією та зміцненням заклепками, цей надійний ремінь для інструментів витримує найважчі умови роботи.

Включає 2 втулки та мішечки ClipTech™, які дозволяють без зусиль застібати та знімати будь-який ремінь Міцний м’який ремінь підходить для талії 32–48 дюймів

Поставте сумку та інструменти на підставку на підлогу чи стіл поруч із собою

Надпотужна молоткова петля

Кишеня для блокнота

2 рулетки

Міцна 6-шарова конструкція

27 кишень і петля
TB-CT-111-CP

Конкретні посилання

Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.

16 інших продуктів у тій же категорії: