Будівельна поясна сумка TOUGHBUILT TB-CT-02

TB-CT-02
Немає в наявності
1 995 грн.
Доставка 20 днів

 

Придбання продукції з перших рук

 

Доставка протягом 24 годин

 

Повернення товару протягом 14 днів

Кобура тесляра з утримувачем для молотка TB-CT-02 — це ще одна частина більш ніж 50 різних кобур та компонентів з інноваційною та запатентованою технологією ClipTech® від американського бренду TOUGHBUILT®.
Його можна зручно прикріпити до будь-якого робочого ременя.
Завдяки унікальній системі ClipTech® ви можете пристебнути всі чохли та кишені до будь-якого ременя та легко їх розстебнути. ClipTech® забезпечує максимальну гнучкість на робочому місці. Користувач надягає чохол лише тоді, коли він йому справді потрібний.
Інноваційна технологія ClipTech® створена та розроблена командою інженерів TOUGHBUILT® у США для максимальної ефективності при роботі на будівельному майданчику та в майстерні. Ця система надає професіоналам безпрецедентну можливість легко змінювати валізу або сумку відповідно до поточних потреб для кожної роботи.
«Приносьте тільки те, що вам потрібно» — таким був основний девіз компанії TOUGHBUILT® під час створення унікальної системи ClipTech® .
9 продуманих кишень та петель.
3 кишені великої місткості з конструкцією No-Snag Hidden Seam™.
Молоткова петля для екстремальних навантажень
Цей кейс є компактною системою зберігання інструментів і допоміжних засобів.
Відмінно працює сам по собі або доповнює будь-який ремінь за допомогою інших кобур системи ClipTech®.
Міцна конструкція та міцне заклепувальне посилення, що витримує найсуворіші умови роботи, визначають довговічність цієї кобури для ременя.
Проста система кріплення та розстібування ClipTech® для швидкої заміни різних чохлів та сумок, завжди для конкретного та поточного застосування на робочому місці.
6-Layer Construction™ є надзвичайно міцною сумкою для інструментів на поясі, виготовленою з 6-шарової конструкції та посиленою заклепками для забезпечення довговічності в найекстремальніших умовах будівництва та на робочому майданчику.
Вбудовані підставки дозволяють кобурі з кишенями на поясі завжди стояти поряд з вами на столі або на підлозі після розстібання блискавки.
Утоплені заклепки з високоякісної вуглецевої сталі як сполучний елемент між окремими деталями в навантажених точках кейсів, сумок та ременя забезпечують довгий термін служби та функціональність системи ClipTech® .
Конструкція прихованих швів, що запобігають зачепленню завдяки технології No-Snag Hidden Seam™ забезпечує абсолютний комфорт при використанні в польових умовах.
Створений для тривалого використання та має 25-річну обмежену гарантію для первісного покупця. Інструменти TOUGHBUILT® виготовлені з матеріалів найвищої якості, тому вони служать довгі роки в найсуворіших умовах і витримують найсуворіші дії навколишнього середовища.
Контроль якості у США. Всі продукти TOUGHBUILT® розробляються, тестуються та перевіряються у США для забезпечення найвищої якості. Ви можете бути впевнені, що отримуєте найнадійніші інструменти на ринку.
Найбільші переваги кишенькової поясної кобури TOUGHBUILT® із системою ClipTech®
TB-CT-02

Конкретні посилання

Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.

16 інших продуктів у тій же категорії: